Siirry pääsisältöön

Rahoitus ja yritystuet

Yritystoiminta voi välillä vaatia ulkoista rahoitusta, esim. kun halutaan kehittää toimintaa ja tehdä investointeja. Yritysneuvojamme auttavat mielellään rahoitustarpeen arvioimisessa ja rahoitusmahdollisuuksien selvittämisessä.

Rahoitusta voi joissakin tapauksissa saada investointi- tai kehitystuen muodossa paikalliselta Leader -ryhmältä Pomoväst tai ELY-keskuksesta. Yritysneuvojamme kertovat mitkä mahdollisuudet yrityksellä on hakea yritystukea ja auttaa myös hakemusten kanssa.

Aloita omistajanvaihdon suunnittelu hyvissä ajoin

Omistajanvaihto vie usein aikaa, riippumatta siitä, onko uusi omistaja perheenjäsen vai ei. On tärkeää antaa itselleen riittävästi tilaa kaikkien käytännön yksityiskohtien käsittelemiseksi ja henkisesti valmistautumiseksi. Tilanne on useimmiten uusi ja tuntematon sekä yrityksensä myyvälle henkilölle että yrityksen jatkajalle. Siksi on tärkeää, että molemmat osapuolet saavat yhtä paljon tukea ja neuvontaa.

Omistajanvaihdon vaiheet:

  1. Aloitamme tutkimalla ja keräämällä tietoa omistajanvaihdosta.
  2. On tärkeää antaa itselleen riittävästi aikaa valmistautumiseen ja päätöksentekoon.
  3. Kun päätökset ovat valmiit, siirrymme toteuttamiseen.

Varaa aika yritysneuvojallemme. Perusluonteinen neuvonta on maksuton, mutta vaativampaa asiantuntija-apua varten meillä on useampia yhteistyökumppaneita, jotka tarjoavat maksullisia palveluita.

Kun kohtaat ongelman

Tuntuuko yrityksen taloudellinen tilanne vaikealta?  Älä odota liian kauan, vaan ota mahdollisimman nopeasti yhteyttä yritysneuvojaamme. Yhdessä voimme kartoittaa tilannetta ja saat neuvoa siitä, miten edetä.