Hoppa till sidans innehåll

Kundtillfälllen i Hangö, Ekenäs och Ingå

Business Sydspetsen ordnar kundtillfällen i Hangö, Ekenäs och Ingå

De avgiftsfria företagsrådgivningstjänsterna som Raseborgs stad har erbjudit invånare och företag i Hangö, Raseborg och Ingå sedan april i år, går nu under namnet Business Sydspetsen. I samband med lanseringen av namnet och den nya webbsidan, kommer Business Sydspetsen att ordna tre kundtillfällen med olika teman. Evenemanget riktar sig till både etablerade och blivande företagare, samt även andra som är intresserade av ämnet. Förutom att man får ta del av intressanta föreläsningar, erbjuder evenemangen också en utmärkt möjlighet att nätverka med andra företagare och experter. Det kostar inget att delta.

Företagets Ägarskifte – Nyckeln till Framgång

Onsdag 11.9 Hangö

Det här tillfället riktar sig till företagare som överväger att sälja eller köpa ett företag. Vid tillfället delar våra experter tips för planering och genomförande av ägarskiften.       

Tillställningens material

Yrityskaupan ja omistusvaihdoksen juridiikka, MK-Law

Företagsfinansiering – Yritysrahoitus OP

Företagets och företagarens välmående och utveckling

Tisdag 17.9 – Ekenäs

Det här kundtillfället har temat välmående och utveckling. Både företagaren och företaget bör må bra för att utveckling ska kunna ske. Under tillfället får man höra flera sakkunniga personers råd och tips om hur man kan utveckla sig själv och ta hand om sitt välmående samtidigt som företaget utvecklas och mår bra.

Tillställningens material

Företagarens välmående, Wellmedic

Ett vämående företag som utvecklas, Cape Economy

Nätverkande 17.9.2024, Ronja Roms

Att anställa personal – vad innebär det?

Torsdag 19.9 – Ingå

Business Sydspetsens kundtillfälle i Ingå riktar sig till företagare som planerar att anställa någon eller som kanske redan har anställda. Vid tillfället delar våra experter tips för hur du kan sköta dina anställningar och din personal på bästa sätt.

Tillställningens material

Minneslista för köparen

Tunnistettava muutos, Rastor, 19.9.2024

Vi bjuder på kaffe och tilltugg, därför behöver vi din anmälan senast några dagar innan.

Läs även