Hoppa till sidans innehåll

AN-tjänsternas företagsenkät

Svara och påverka!

TE-byråerna stängs vid årets slut, varefter tjänsterna överförs till sysselsättningsområden som bildas av kommunerna. I Västra Nyland bildar sysselsättningsregionerna Raseborg-Hangö-Ingå, Lojo-Karkkila samt Kyrkslätt-Vichtis-Sjundeå.

Uppgifter som tidigare tillhörde TE-byrån kommer att integreras i kommunernas övriga utbildnings- och näringstjänster. Målet med reformen är att föra tjänsterna närmare arbetssökande och företagskunder, effektivera mötet mellan arbete och arbetstagare, integrera sysselsättningstjänsterna i kommunernas ekosystem och starkt knyta TE-tjänsterna till kommunernas livskraftsutveckling.

Vår regions livskraft bygger på företagens välmående. Vi vill ytterligare intensifiera vår dialog och involvera företagen i planeringen av reformen. Vi hoppas att du svarar på enkäten senast den 30 september och samtidigt berättar om ditt företags behov och önskemål angående de framtida kommunala arbets- och näringstjänsterna.

Vi lottar ut tre presentkort á 100 euro till S-gruppen bland de som svarar. Om du vill delta i utlottningen, lämna dina kontaktuppgifter i slutet av enkäten. De insamlade uppgifterna används endast för att välja vinnaren av utlottningen och för att informera om detta.

Mer information om reformen hittar du på:

Arbets- och näringsministeriets sidor om TE24-reformen

Kommunförbundets sidor om TE24-reformen

Dina erfarenheter, önskemål och åsikter är viktiga för oss och påverkar vilka tjänster vår nya sysselsättningsregion kommer att erbjuda ditt företag.

Med vänliga hälsningar,

Näringslivsdirektör Sebastian Risku
sebastian.risku@raseborg.fi

Chef för sysselsättningstjänster Stefan Fri
stefan.fri@raseborg.fi

Utvecklingschef Jennifer Gammals
jennifer.gammals@raseborg.fi

Läs även