Siirry pääsisältöön

TE-palveluiden yrityskysely

Vastaa ja vaikuta!

TE-toimistot suljetaan vuoden lopussa, jonka jälkeen palvelut siirtyvät kuntien muodostamille työllisyysalueille. Länsi-Uudellamaalla työllisyysalueet muodostavat Raasepori-Hanko-Inkoo, Lohja-Karkkila sekä Kirkkonummi-Vihti-Siuntio.

Ennen TE-toimistolle kuuluneet tehtävät liitetään osaksi kuntien muita koulutus- ja elinkeinopalveluita. Uudistuksen tavoitteena on tuoda palvelut lähemmäksi työnhakija- ja yritysasiakkaita, tehostaa työn ja tekijän kohtaamista, liittää työllisyyspalvelut osaksi kuntien ekosysteemiä ja sitoa TE-palvelut vahvasti kuntien elinvoiman kehittämiseen.

Alueemme elinvoimaisuus pohjautuu yritysten hyvinvoinnille. Haluamme entisestäänkin tiivistää vuoropuheluamme ja ottaa yritykset mukaan uudistuksen suunnitteluun. Toivomme, että vastaat kyselyyn 30.9. mennessä ja kerrot samalla yrityksesi tarpeista ja toiveista koskien tulevia kunnallisia työ- ja elinkeinopalveluja.

Arvomme vastaajien kesken kolme S-ryhmän 100 euron lahjakorttia. Mikäli haluat osallistua arvontaan, jätä yhteystietosi kyselyn lopussa. Kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan valintaan ja siitä tiedottamiseen.

Lisätietoja uudistuksesta löydät:

Työ- ja elinkeinoministeriön sivut TE24-uudistuksesta 

Kuntaliiton sivut TE24-uudistuksesta

Kokemuksesi, toiveesi ja mielipiteesi ovat meille tärkeitä ja ne vaikuttavat siihen, millaisia palveluja uusi työllisyysalueemme yrityksellesi tulee tarjoamaan. 

Yhteistyöterveisin,

Elinkeinojohtaja Sebastian Risku

sebastian.risku@raasepori.fi

Työllisyyspalveluiden päällikkö Stefan Fri

stefan.fri@raasepori.fi

Kehityspäällikkö Jennifer Gammals

jennifer.gammals@raasepori.fi

Lue myös